3 veckor av vad?

Så då har jag suttit av 3 veckors semester här hemma i min hall.


Känner mig förbannad över att tvingas ta semester när ja lika gärna kunde jobbat.

Det här är utan tvekan  den sämsta semestern jag haft.
Sån ångest, har vart så ledsen, och bitter och så enormt jävla ENSAM.

Å nu är semesterdagarna slut för I år, får vänta till april på nya!! 😪



Fy fan för livet. 


8 kommentarer
Lena

Vädret kan göra den största optimist deppig som det sett ut i sommar. Tror att lågtryck påverkar våra kroppar mera än vad man kan tro.
Har hela släkten och bekantskapskretsen gått upp i rök?
Du brukar åka till Danmark. Blev det inget besök i sommar?
Tur att jobbet finns kvar. Tror att arbetslösheten kommer att skena på grund av räntor, energipriser, matpriser, Ukraina och all annan skit som bara kommer ramlande över oss.

Svar: har inga pengar pch ingen som kan ta hand om djuren.
Sara Rygaard

Anonym

Så tråkigt att läsa att det bara varit skit! Hoppades att du skulle funnit något som blev ett guldkorn i regnvädret! Lider med dig! Kanske lite av en baksida med att bo på landet och ha djur som måste passas att det kan bli ensamt... Är ju enklare att ta sig för att göra saker ute om vädret är bra, hundpromenaden som kan vara så härlig blir ju ett piss när det regnar hela tiden... Lider med dig!

Anonym

Hoppas iallafall att det är skönt att vara tillbaka på jobbet!

Anonym

Hoppas iallafall att det är skönt att vara tillbaka på jobbet!

Svar: Ja det var det faktiskt konstigt nog
Sara Rygaard

Lena

Det är märkligt hur svårt det är att hitta någon som vill hjälpa till. När min sambo blev sjuk i vintras och jag blev ensam med 35 nöt var det ingen granne som hörde av sig trots att de är kvicka att be oss om hjälp. De undrade bara hur det skulle bli med snöröjningen som han brukar fixa åt dem. Det löste vi innan ambulansen kom.
De hade inte behövt sköta djur men elda i pannan och ordna varm mat till mig hade väl inte varit så betungande. En dag levde jag på två ostmackor och en torr lussekatt som blivit över. Nu ljög jag. En granngumma som fyller 87 och själv haft kor ringde och frågade hur jag klarade mig. Hon har varit med på den tiden när man hjälpte varann med både födslar och begravning och allt däremellan.

Svar: Ja det är andra tider nu som det verkar, tror folk blivit mer egoistiska.
jag har 2 små åkerplättar utanför mitt torp på knappt ett hk, jag har frågat,bett, bönat om att få arrendera dom till mina hästar, då jag behöver mycket mer utrymme, har ju bara en pytteliten hage att ha dom i på vintern, men bonden, som är en stor bonde och har HUUR mycket mark som helst, vägrar låta mig få använda dom plättarna 😔
Har väntat i 6 år nu, frågade igår igen, om ja inte kan få dom men nej.
så det har nu avgett mitt beslut om att jag måste åtminstone sälja Löwi, har insett att han inte kommer att trivas här i min lilla hage, han behöver mer space.
🥺😢
den bonden hadegott klarat sig utsn just dom två små plättarna, det är jag övertygad om, men så är chargongen på folk nu för tiden.😔
Sara Rygaard

Anonym

Jo, det är nog såna tider, hade han släppt marken hade det nog bara varit mot rejält med pengar! För jävligt, du hade säkert kunnat hjälpa honom med något på gården för att få ha hästarna på dom plättarna så hade alla blivit nöjda!

Svar: han vill inte ens diskutera saken. jag är inte från byn redan där är ja helt ute ur diskussionen. Så funkar det tyvärr på många platser ute på landsbygden. ännu värre är att man är från Stockholm från början, redan där anser folk att man inget har där att göra
Sara Rygaard

Anonym

Och låt mig gissa att det är samma pucko som äger all mark runtomkring dig... Ledsamt att det ska vara så!

Lena

Stockholmare? Har inte du danska gener?
Förresten så har Stockholms befolkning byggts upp av "invandrare" från resten av Sverige.
Masrallyt kallas trafiken från Stockholm mot Dalarna på fredagarna då diverse masar och kullor återvänder till hembygden efter veckans jobb i huvudstaden.

Svar: hahaha 🤣🤣🤣🤣🤣 masrallyt! 😅😅
Sara Rygaard